Pink Floyd Experience

Pink Floyd (met sterren als David Gilmour, Roger Waters, Syd Barrett, Richard Wright en Nick Mason) was een wereldberoemde Engelse rockband die eind zestiger- en zeventigerjaren internationale erkenning kreeg voor zijn progressieve psychedelische rockmuziek. Van albums als Dark Side of the Moon, Wish You Were Here en The Wall werden miljoenen exemplaren verkocht. Singles als ‘Wish You Were Here’ en ‘Another Brick In The Wall’ vonden echter ook gretig aftrek.

 

Op 7, 8 en 9 oktober 2022 komt de ‘Pink Floyd Experience’ terug naar PX. Diverse kopstukken uit de Volendamse muziekscene spelen dan nummers uit het rijke repertoire van Pink Floyd. Wie de vorige keer is geweest, weet dat dit zeker geen gewoon optreden gaat worden, maar een groots opgezet spektakel. Wat te denken van een licht en lasershow, video wall, video animaties, een professionele Dolby Surround geluidsinstallatie en een schitterend decor. Verder zijn er blazers, zangers en zangeressen, muzikanten, een koor (van 30 personen) en kinderkoor. Het wordt dus weer een grootse happening. Dit mag u niet missen!

 

 

vrijdag 7 oktober 2022 | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:30 uur
zaterdag 8 oktober 2022 | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:30 uur
zondag 9 oktober 2022 | Deur open: 13:30 uur | Aanvang: 14:30 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 29,95 (excl. transactiekosten) Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX
Nachtclubopstelling met zitplaatsen
Tafelreservering mogelijk via Kantoor CBW, tel. 0299-36 33 28

Online tickets voor vrijdagavond:

onlinetickets

Online tickets voor zaterdagavond:

onlinetickets

Online tickets voor zondagmiddag:

onlinetickets

facebookevenement