Harmen en Kelly Veerman

Jullie zouden echt weer eens samen moeten spelen. Vader en zoon, dat is toch gaaf!?

 

En dat is het, dus spelen Harmen en Kelly Veerman samen de mooiste nummers tijdens dit optreden. Begeleid door gitaren en piano laten ze horen dat je samenzang als deze alleen kunt bereiken als je familie bent. Geniet van het optreden met akoestische muziek, gespeeld door twee rasmuzikanten. Het repertoire van Harmen en Kelly bestaat uit liedjes van illustere duo’s zoals Lennon/McCartney, Simon en Garfunkel en the Everly Brothers. Daarnaast spelen ze klassiekers en nieuwe songs van artiesten als Jason Mraz, Bruce Springsteen, the Police en meer.

 

Harmen Veerman is natuurlijk bekend als een van de zanger/gitaristen van the Tribute to the catsband. De laatste 10 jaar zorgt hij met deze band jaarlijks voor vele volle zalen en mooie avonden. Zijn carrière is hij begonnen als leadzanger van Left Side en dat heeft hem onder meer langs allerlei hoogtepunten geleid, zoals zijn rol in de musical Jesus Christ Superstar. Kelly Veerman is leadzanger van de band Trots die nog steeds jaarlijks vele podia betreedt en overal zorgt voor prachtige optredens. Kortom dit wordt een optreden om muzikaal van te genieten!!

 

Deze avond zorgen we voor een bijzondere sfeer in onze zaal. Tafels kunnen worden gereserveerd aan het loket van PX via info@cbwedamvolendam.nl

 

De tickets kosten 20 euro. Dit is inclusief 3 hapjes en chips op tafel.

 

vrijdag 18 februari | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:30 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 20,- (excl. transactiekosten)
Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

onlinetickets

Nachtclubopstelling met zitplaatsen
Tafelreservering mogelijk via Kantoor CBW, tel. 0299-36 33 28

facebookevenement