Festival @PX

met Hang Youth, Convoi Exceptional, Bee Meru, Radio Dwars, Lorem Ipsum

Tickets €1,-

 

PX, Singelfestival en Kaaspop presenteren…

 

Een binnen festival met kwaliteitsprogramma en sfeer zoals je dat van de lokale festivals gewend bent.

 

Op 25 september slaan PX, Singelfestival en Kaaspop de handen ineen om een spetterend indoorfestival voor jullie te organiseren in PX.

 

Dit jaar is het voor het Singelfestival niet mogelijk om een regulier festival te organiseren. De eerstvolgende editie is namelijk de 40e en dat willen we goed vieren zonder beperkingen en daarom wachten we liever nog een jaar. Kaaspop heeft dit jaar ook niet kunnen doen wat ze willen doen en PX vind het heel erg leuk om met beide festivals samen iets te organiseren dus 25 september slaan we de handen ineen.

 

25 september wordt PX het indoor festival terrein met elementen van het Singelfestival en van Kaaspop. Ook in het programma proef je de sfeer terug.

 

Zoals altijd starten we met een lokale band die in onze ogen grote potentie heeft. Dit keer is dat Lorem Ipsum. De band met frontvrouw Michelle Tuijp brengt eigen muziek maar ook covers van bands als the Smiths en PJ Harvey. Verwacht een set met lekker dansbare rock’n roll.

 

Uit Engeland komt de hippieband Bee Meru. De band rondom frontman Billy Merrick maakt psychedelische folk rock. Billy schreef de songs tijdens zijn verblijf in de wildernis van Italië.

 

Hang Youth is een radicale hardcore pop-punkband uit Amsterdam, die bewust het midden houdt tussen een kwade tweet, een serieuze band en een kunstproject. Hun ultra-kwade, ultra-korte nummers duren vaak niet langer dan een minuut. Hang Youth is hip, Hang Youth is booming, Hang Youth moet je zien!

 

Als afsluiter van de avond halen we een van de Singelfestival favorieten van de afgelopen jaren terug; Convoi Exceptional. Deze live-dance act krijgt de hele tent op zijn kop. Houd je niet van dansen? Pech, er is geen keuze! Je voeten nemen de controle over.

 

Naast het programma op het grote podium draait Radio Dwars de hele avond in het buurtcentrum waar je even kunt viben op de lekkerste muziek.

 

Testen voor toegang
Podia zijn vanaf 25 september verplicht te gaan werken met testen voor toegang. Deze avond zullen we dus vragen naar je QR code. Voordeel is dat we echt het festival als een festival kunnen beleven en rond kunnen lopen en dansen.

 

zaterdag 25 september | Deur open & aanvang: 17:00 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 1,- (excl. transactiekosten)
Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

onlinetickets
facebookevenement