Central Park

Update:

De voorstelling ‘Sound of Silence’ verandert naar ‘Central Park’. In deze nieuwe voorstelling staan Simon & Garfunkel nog steeds centraal. Omdat Joost Botman en Niels van der Gulik besloten hebben niet meer verder te gaan als duo per seizoen 2021-2022 stopt ook de voorstelling ‘Sound of Silence’. De twee heren hebben een prachtige reeks voorstellingen gespeeld en gaan nu beiden hun eigen weg om nieuwe muzikale wegen te ontdekken.

 

Maar met het publiek in gedachten, dat al zo lang zijn kaartje heeft bewaard voor ‘Sound of Silence’, heeft Niels van der Gulik wel een oplossing! Samen met niemand minder dan Marcel de Groot brengt hij in het najaar van 2021 onder de titel ‘Central Park – The Story of Simon & Garfunkel’ een nieuw, fantastisch Simon & Garfunkelprogramma naar de theaters. Zij worden daarbij ondersteund door drummer Richard Heijerman.

 

Reeds gekochte tickets van de voorstelling ‘The Sound of Silence’ blijven geldig voor de voorstelling ‘Central Park’.

 

The story of Simon & Garfunkel

Het concert van Simon & Garfunkel in Central Park in New York is misschien wel het bekendste van dit duo ooit. Ruim tien jaar na hun scheiding in 1970 was dit optreden in 1981 het eerste moment waarop ze weer samen te zien waren. Maar maakte deze reünie kans op een vervolg?

 

Niels van der Gulik en Marcel de Groot vertellen het verhaal en spelen de nummers uit het concert in Central Park. Ze blikken terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische Central Park-optreden en de beslommeringen tijdens het weerzien. 

 

Behalve dat Central Park een feelgoodconcert is, werpt het ook een nieuw licht op tijdloze hits als Bridge Over Troubled Water, Sound of Silence, A Heart In New York en 50 Ways To Leave Your Lover.

 

zang: Niels van der Gulik

zang, gitaar: Marcel de Groot

percussie: Richard Heijerman

teksten: Niels van der Gulik

 

 

zaterdag 2 oktober | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:30 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 19,50 (excl. transactiekosten) Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

onlinetickets facebookevenement

Het reserveren van een plek is verplicht, u kunt bellen naar Kantoor CBW, tel. 0299-36 33 28