Specs Hildebrand & Company

 

zaterdag 25 juli | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 17,50 (excl. transactiekosten) Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX
Opstelling met tafels en zitplaatsen
Tafelreservering verplicht! Reserveren kan via Kantoor CBW, tel. 0299-36 33 28

onlinetickets

facebookevenement

 

Singer-songwriter Specs Hildebrand was in 2007 de eerste lokale artiest die het aandurfde in eigen dorp een theaterconcert te geven.
Het concept bleek ook in Volendam aan te slaan en een trend was gezet: Diverse collega’s volgden het voorbeeld van de veteraan en het begrip ‘theaterconcert’ is een inmiddels niet meer weg te denken format in de lokale theaters. Om de afgelopen periode van intelligente lockdown, voldoende afstand houden en volledig gesloten horeca af te sluiten en (hopelijk) betere tijden in te luiden geven Specs Hildebrand & Company op zaterdag 25 juli een theaterconcert de grote zaal van PX.

 

Specs Hildebrand & Company zijn: Specs Hildebrand (vocals, gitaar, harmonica),
Steef Reilingh (gitaar, lapsteel, ukelele), Evert-Jan Reilingh (bas) en
Rob Kruisman (sax & dwarsfluit).

 

In PX zal er solo, als trio en als kwartet worden opgetreden. Maar in welke setting dan ook, het repertoire bestaat nog steeds uit een mix van songs uit het recente en verre verle¬den, zowel covers als eigen werk, maar altijd geworteld in de in de Americana, folk, blues en Ierse muziek. Uiteraard gelardeerd met kleurrijke anekdotes en sterke verhalen.

Indeling zaal en verloop avond

Omdat PX nog steeds niet meer dan 100 personen (exclusief personeel en artiesten) mag ontvangen en ook de 1,5 meter-regeling nog steeds van kracht is, zal de indeling van de zaal aangepast worden. Op 25 juli staan er grote tafels, met aan elke tafel 4 stoelen, opgesteld. Alles uiteraard op de voorgeschreven afstand. Indien gewenst zijn er echter ook tafels voor 2 personen beschikbaar. Er dient echter sowieso vooraf gereserveerd te worden. Dat kan via info@cbwedamvolendam.nl

 

Zoals bij theaterconcerten gebruikelijk, zal de bar tijdens het optreden gesloten zijn. Om eventuele uitdroging van het publiek te voorkomen, zullen Specs en zijn mannen 3 sets spelen, waardoor er tijd is voor 2 pauzes. Inclusief voor- en nazit is er dus voldoende gelegenheid om een (of meer) consumptie(s) te bestellen en met elkaar van gedachten te wisselen. Uiteraard kunnen de consumpties aan tafel worden genuttigd, dus tijdens het optreden behoeft geen dorst geleden te worden.