Jan Keizer & Anny Schilder

Grande Finale

 
Wat begon in de zomer van 1965 met een paar muzikale vrienden zou niet heel veel later uitgroeien tot een geweldige muzikale carrière voor de ‘Band Zonder Naam’, beter bekend als BZN. In 2007 stopte BZN, maar het was Mies Bouwman die Jan Keizer en Anny Schilder opnieuw samen bracht. Het bleek wederom een succesverhaal.
 
50 jaar hits; ‘Mon Amour’, ‘The Banjoman’, ‘Yeppa’, ‘The Old Calahan’, ‘Take Me To Ibiza’, ‘Just An Illusion’, ‘Rocking The Trolls’, ‘Blue Eyes’, ‘Amore’, ‘Summertime’, ‘Lady McCorey’, ‘Chanson d’Amour’, ‘La France’, ‘Le Legionnaire’ en vele andere.
 
Eind 2019 valt het doek definitief voor dit muzikale hitduo, Jan Keizer hangt zijn microfoon aan de spreekwoordelijke wilgen en gaat met pensioen. Na bijna 55 jaar op de bühne te hebben gestaan, kan Jan, samen met Anny, terugkijken op een schitterende muzikale carrière. Een avondje heerlijk meezingen met The Original Voices of BZN, Jan Keizer & Anny Schilder, begeleid door een achtkoppige live-band. Duur van de voorstelling is 45 minuten voor de pauze en 50 minuten na de pauze.
 

janenanny.nl

tussenbalk630omlaag

Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Theatervoorstelling met zitplaatsen
Reserveren is helaas niet mogelijk
Tickets: € 29,50 (excl. transactiekosten)
Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

tussenbalk630omlaag

zondag 22 december | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:15 uur

onlinetickets
facebookevenement
tussenbalk630omlaag

maandag 23 december | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:15 uur

onlinetickets
facebookevenement