Daniël Arends

“De Afterparty”

In 2006 won hij Cameretten. Zijn shows Geen Excuses en Blessuretijd werden genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Zijn programma’s De Zachte Heelmeester en Carte Blanche ontvingen uitsluitend lovende kritieken van pers en publiek.
 
Het Parool **** over zijn vorige voorstelling ‘Carte Blanche’:
“Na een zwartgallige, maar ook erg geestige eerste helft begint de werkelijke, wonderschone deconstructie. (…) Arends is geen pleaser. Gelukkig niet.”
 
NRC Handelsblad **** over zijn vorige show ‘Carte Blanche’:
“Dwars door zijn kronkelige redeneringen stookt Arends een vreugdevuur van onwaarschijnlijk veel steengoede grappen, die vlijmscherp van karakter, feilloos getimed en puntgraaf geformuleerd zijn.”
 
de Volkskrant **** over zijn vorige show ‘Carte Blanche’:
“Arends is in bloedvorm in dit vlijmscherpe en swingende programma, dat prachtig van opbouw is en door een aantal verrassende fases graat, tot een overtuigend muzikaal moment aan toe.”
 
De Telegraaf **** over zijn vorige show ‘Carte Blanche’:
“Arends bewijst dat hij meer is dan een grappenkanon en een rasperformer waarbij je je geen moment verveelt. Hij levert met ‘Carte Blanche’ ook inhoudelijk een sterk programma af.”
 
“Beste mensen, omdat ik het zo fijn vind om voor u op te treden heb ik een nieuwe show gemaakt. Ik zou vereerd zijn als u wederom massaal kwam opdagen. Liefs, Daniël Arends”
 

www.danielarends.nl

tussenbalk630omlaag

woensdag 4 oktober | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 20,- | Studenten en Scholieren: € 18,-
Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

onlinetickets

Theatervoorstelling met zitplaatsen

facebookevenement