Vrouwenmiddag

De vrouwenochtend kon ook dit jaar helaas niet doorgaan en al twee jaar probeert Griet afscheid te nemen. Omdat de gezondheid van Griet te wensen overlaat gaat het niet lukken om alles door te schuiven naar volgend jaar. We willen Griet een goed en waardig afscheid geven. Dat heeft ze wel verdiend nadat ze 10 jaar voor ons de mooiste en gezelligste vrouwenochtenden heeft georganiseerd. Daarom hebben we bedacht dat we op zondag 10 oktober een vrouwenmiddag organiseren. Met het thema Roze en met de beste artiesten en natuurlijk ook de special guest… Op deze manier kan Griet nog 1 keer voor jullie shinen. Eigenlijk heb je dus een extra feestje 🙂

 

Hoe zit het met de kaarten?
We starten voor deze middag een nieuwe voorverkoop. De kaarten van vrouwenochtend blijven dus geldig voor kermis volgend jaar. Het is wel mogelijk om je kaart van vrouwenochtend in te wisselen voor een kaart voor deze vrouwenmiddag.

 

Als je je kaart wilt inwisselen dan kan dat t/m vrijdag 10 september aan ons kantoor. Geef dan ook even door aan welke tafel je zat.

 

Wil je een kaart kopen voor de vrouwenmiddag dan kan dat op maandag 13 september om 19.30 uur in het buurtcentrum van PX. Max 10 kaarten per ploeg. Als er daarna nog kaarten zijn dan verkopen we die aan ons loket.

 

We zullen de maatregelen van het RIVM die op dat moment van toepassing zijn volgen. We zullen waarschijnlijk moeten werken met testen voor toegang.

 

We hopen dat jullie allemaal komen en samen met ons Griet een geweldig afscheid geven.

 

zondag 10 oktober | Deur open / Aanvang: 14:00 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 20,-
Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

DJ's Kim & Griet

Vrouwenochtend 2014 - Foto 1

Vrouwenochtend 2014 - Foto 2

Vrouwenochtend 2014 - Foto 3