Veerman & Friends

Het concert van de Veermannen wat gepland staat op zaterdag 20 februari kan helaas niet doorgaan op deze datum. Het ziet er namelijk niet naar uit dat we tegen die tijd al kunnen draaien op de capaciteit die minimaal nodig is voor dit concert. Daarbij kan de band in verband met de maatregelen en de lockdown nog niet repeteren. Er is dus ook te weinig voorbereidingstijd om het concert te kunnen neerzetten op 20 februari met de kwaliteit die u gewend bent van de Veermannen.

 

Omdat er op dit moment nog geen perspectief is op betere tijden wachten we even met het plannen van een nieuwe datum. Zodra duidelijk is dat concerten met 150 man publiek weer mogelijk zijn, prikken we de nieuwe datum en brengen we u op de hoogte. De tickets blijven geldig maar u mag ze eventueel ook retourneren aan het loket van PX. We hopen echter dat u, zodra het weer kan, met ons een mooie avond gaat beleven.

 

Met special guests: Alles (bekend van Murdock 9-6182)

Zaterdag 20 februari zal Veerman & Friends weer een concert geven in het Pop- en Cultuurhuis PX.
Tickets van zaterdag 2 mei 2020 zijn geldig voor dit evenement.

 

zaterdag 20 februari | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:30 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 24,- (excl. transactiekosten) Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

onlinetickets

Nachtclubopstelling met zitplaatsen
Tafelreservering mogelijk via Kantoor CBW, tel. 0299-36 33 28