Vast Countenance & Friends present

Cohen Songs & Stories – Live at the Theatre

Door de aangescherpte maatregelen omtrent covid-19 is het concert van Vast Countenance verplaatst van vrijdag 20 november naar zaterdag 27 februari. Wél kunt u vanaf vrijdag 20 november het albumexemplaar (inbegrepen bij uw ticket) afhalen aan het loket van Pop- en Cultuurhuis PX op vertoon van uw ticket. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van het concert.

 

Op 7 november 2016 overleed een van s’ werelds meest geliefde muzikale dichters: Leonard Cohen. Na een turbulent leven als artiest liet hij op deze dag de wereld een schatkamer vol albums, poëzie en verhalen achter. Muziek en teksten waarmee hij – door de jaren heen – zijn grote, wereldwijde en zeer trouwe publiek wist op te bouwen.

 

Een muzikaal eerbetoon aan deze artiest kon niet uitblijven en in 2017 sloeg de band Vast Countenance samen met hun muzikale vrienden de handen in een. Dit resulteerde in de succesvolle theatershow  “Leonard Cohen – I’m Your Fan”. De maar liefst 16-koppige band trok in de afgelopen jaren langs verschillende theaters (o.a. Hoorn, Purmerend, Rijswijk, Steenwijk) en wist keer op keer het publiek te beroeren.

 

De band heeft de laatste theatershow opgenomen en dit heeft geleid tot een bijzonder live album! Er is een selectie gemaakt van 12 nummers en 6 prachtige achtergrond verhalen van Marcel Buijs. Het live album, waarbij de liedjes worden vertolkt door 7 verschillende vocalisten, is de absolute bekroning geworden op een bijzondere theatertour.

 

Op zaterdag 27 februari zal het album 1 keer integraal gespeeld gaan worden, en wel in de PX, de plek waar de reis 3 jaar geleden begon voor dit project. Alle bezoekers van de show krijgen na afloop een exemplaar van het gloednieuwe album!

 

zaterdag 27 februari | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:30 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 17,50 (excl. transactiekosten) Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

onlinetickets

facebookevenement

Het reserveren van een plek is verplicht, u kunt bellen naar Kantoor CBW, tel. 0299-36 33 28