Sound of Silence

Deze voorstelling van zaterdag 9 januari wordt verplaatst op last van de overheid. Pop- en Cultuurhuis PX zal tijdig de nieuwe datum voor dit evenement bekend maken. Houd deze website en onze facebook-pagina in de gaten voor de meest actuele info.

 

The story of Simon & Garfunkel

Theatershow Sound of Silence; the story of Simon & Garfunkel, toert al een tijdje langs de theaters van Nederland. Joost Botman en Niels van der Gulik komen uit West-Friesland, in de kop van Noord-Holland, maar als zij het repertoire van hun helden Paul Simon en Art Garfunkel zingen, nemen zij het publiek moeiteloos mee naar New York, waar dit meest succesvolle muzikale duo ooit, begon.  

 

Met behulp van prachtige muziek, verhalen, anekdotes en beelden uit de roerige jaren 60 en 70 vertellen Joost en Niels op boeiende en droogkomische wijze over Simon en Garfunkels weg naar succes, de botsingen tussen de twee mannen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.  

 

Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel.   Sound of Silence is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.  

 

Toen we begin 2019 deze theatershow boekten konden we niet bedenken dat Simon & Garfunkel weer zo hot zouden zijn in 2020. Dit komt natuurlijk voor een groot deel door het programma ‘’Homeward Bound’’ van Nick en Simon.  

 

 

zaterdag 9 januari | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:30 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 19,50 (excl. transactiekosten) Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

onlinetickets facebookevenement

Het reserveren van een plek is verplicht, u kunt bellen naar Kantoor CBW, tel. 0299-36 33 28