Kleuterpop met Monique Smit

De voorstellingen van zondag 10 januari zijn verplaatst naar zaterdag 21 augustus. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

 

 

Gezien de huidige omstandigheden en maatregelen rondom covid-19 vragen wij u met klem om met één ouder te komen en het liefste met meerdere kinderen per ouder.

 

Monique Smit is bekend als zangeres en presentatrice en heeft al diverse Nederlandstalige hits op haar naam staan. Samen met haar broer Jan Smit lanceerde Monique in 2014 het project ‘2 Kleine Kleutertjes’. Deel 1 en Deel 2 van boek en cd werden respectievelijk bekroond met een dubbel platina en platina award. Op 29 mei lanceert de Volendamse haar eerste boek met cd van het nieuwe concept: Kleuterpop. Het album bevat tien nieuwe liedjes en een bonus track. De muziek is in samenwerking met Monique geschreven en geproduceerd door Jurjen Gofers en Waylon van der Heijden, die eerder hits schreven voor onder andere Snollebollekes.

 

Monique: “Na het succes van ‘2 Kleine Kleutertjes’ werd mij bijna dagelijks gevraagd naar nieuwe kinderliedjes. Inmiddels heb ik twee prachtige zoontjes en dat heeft mij veel inspiratie gegeven voor de nieuwe liedjes voor het album Kleuterpop. Met een geweldig nieuw team en mijn kids als proefkonijntjes zijn we aan de slag gegaan. Ik ben supertrots op het resultaat met vrolijke, gezellige liedjes, helemaal van nu en voor kinderen van alle leeftijden”

 

Uiteraard mag een spectaculaire Kleuterpop live show niet ontbreken! Voor kinderen van alle leeftijden , maar in het bijzonder voor de kleintjes , brengt Monique een geweldige show van 45 minuten door het hele land. Vergezeld door twee danseressen en boordevol interactie tussendoor, is het één groot en vrolijk feest voor iedereen. Na afloop is er gelegenheid om met Monique op de foto te gaan en het boekje met cd te kopen en te laten signeren.

 

Duur show : 45 minuten
Doelgroep: Kinderen van álle leeftijden en ouders

 

 
www.kleuterpop.nl

tussenbalk630omlaag

zaterdag 21 augustus | Deur open: 10:30 / 13:30 uur | Aanvang: 11:00 / 14:00 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Kinderticket: € 15,- | ouderticket: € 16,- (excl. transactiekosten) Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX
– Voor alle leeftijden –
Tickets voor zaterdagochtend van 11:00 uur:
onlinetickets
Tickets voor zaterdagmiddag van 14:00 uur:
onlinetickets
facebookevenement