Gregory Page

PXSG special

Helaas moeten we melden dat het concert van Gregory Page op 12 november wordt uitgesteld wegens tragische familieomstandigheden. De nieuwe datum is gevonden en Gregory zal optreden op vrijdag 28 januari in Pop- en Cultuurhuis PX. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van het evenement.

 

Tour naar aanleiding van zijn nieuwe album ‘One Hell of a Memory’ (V2 Records)

 

Gregory Page is een onverbeterlijke romanticus. Nostalgie is wat hem betreft geen vies woord, en zijn werkdag bestaat bij voorkeur uit dagdromen in het park. De geboren Londenaar woont al sinds zijn tienerjaren in San Diego, waar hij na de nodige avonturen in diverse bands langzaam zijn eigen niche uitwerkte. Nederland is echter zijn tweede thuis.

 

Gregory’s voorliefde voor jaren ’20 crooners, oude grammofoons en gedeukte hoeden vond hier zo veel weerklank dat hij hier graag, lang en vaak verblijft. Veel mensen kennen hem van zijn optredens bij Vrije Geluiden en Kunststof TV, maar zijn charisma en parels van songs komen bij een liveshow pas echt goed tot hun recht. Hij transporteert je naar een andere wereld, een tijdloos universum waarin het helemaal niet vreemd is om een duet te doen met een denkbeeldige zangeres, of een hartverscheurende ballade af te wisselen met een ode aan het circus.

 

Luister naar de single ‘Right Now Not Tomorrow’ van het nieuwe album: Featuring Jason Mraz

 

www.gregorypage.com

tussenbalk630omlaag

vrijdag 28 januari | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:30 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Entree: € 20,-

onlinetickets
facebookevenement