FEESTIVAL!

Met Snollebollekes en meer!

Let op! Deze voorstelling is uitgesteld… Voorlopig hebben we nog geen nieuwe datum. Ook 20 augustus zal het feest geen doorgang vinden. Zodra we een nieuwe datum hebben gevonden samen met de vertegenwoordigers van de artiesten, stellen we u op de hoogte. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van het evenement.

 

Een kruising tussen een goed feest en een festival. Tijdens deze avond is sfeer en gezelligheid de drijvende kracht en wordt de zaal feestelijk aangekleed. Natuurlijk is het programma ook belangrijk. Tijdens deze eerste editie hebben we dan ook niet de minste acts staan.

 

De hoofd act deze avond is Snollebollekes. Deze ras entertainer krijgt iedere zaal plat. In de Gelredome was het een megafeest en in PX gaat dat het zeker ook worden. Bende gij d’r ok bij?!

 

OJKB (Ouwe jongens Krentebrood) komen ook. Deze DJ feest act is de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in de uitgaanswereld en het feestcircuit. Wat kan je verwachten? Een uur lang non-stop feest hits gebracht door twee super energieke vakidioten.

 

De muzikale omlijsting is deze avond in handen van DJ Dennis Drum. Als geen ander kent hij het feestpubliek uit onze gemeente en weet hij daar vol overtuiging op in te spelen.

 

We houden nog wat verassingen voor deze avond achter de hand maar met bovenstaande programma is er al een stevige garantie voor een goed feestje.

 

Waar is dat feestje? In PX is dat feestje!

 

zaterdag 20 augustus (gaat niet door)| Deur open: 19:00 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 28,- (excl. transactiekosten)
Tickets zijn alleen online verkrijgbaar.
– TOEGANG VANAF 18 JAAR –

onlinetickets
facebookevenement