Dublin Calling

Ireland’s finest

 

De voorstelling van zaterdag 27 februari is voor nu uitgesteld. Pop- en Cultuurhuis PX zal ruim van tevoren de nieuwe datum voor dit evenement bekend maken. Helaas kunnen we niet zeggen wanneer dit zal zijn, maar houd deze website en onze facebook-pagina in de gaten voor de meest actuele info. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

 

Het beste van Ierland!

 

LINE-UP
Morrissey & Marshall
Butterfly
Jacob D Edward
Jack Francis
Poetry corner met Marcel Buijs
Tom MCQ
From Grace (Shadee, Sandrine, Niels Buijs etc.)

 

Iedereen kent Ierland van de clichés, maar tijdens Dublin Calling gaan die op de schop. Dan presenteren we in samenwerking met Morrissey & Marshall het mooiste wat de Ierse muziekscene te bieden heeft anno 2020. Van rijke songwritermuziek tot aan wijdse indiepop en van een DJ set met de hotste Ierse acts van nu tot aan de interessante achtergrondverhalen, doorleefde poëzie, Whiskey proeverij, Iers bier; Dublin Calling wordt een onvergetelijke sfeervolle avond uit.

 

Met muziek van Jacob D. Edward (Jack Deen), Jack Francis, Tom McQ, From Grace, Morrissey & Marshall en Butterfly.

 

From Grace is een gelegenheidsband rondom Shadee van Vlaanderen, Sandrine Snoek en Niels Buijs. Ze brengen deze avond hun favoriete nummers van Ierse artiesten.

 

zaterdag 27 februari 2021 | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 15 (excl. transactiekosten) Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

onlinetickets

facebookevenement