Bob Dylan Revisited

Een middag in het teken van Bob Dylan met muziek en literaire verhalen over deze legendarische muzikant. De man en mythe bekeken vanuit verschillende perspectieven onder leiding van Frank Bond en met Jacob D Edwards en Roy DeSmet.

 

Frank Bond studeerde in 2009 af als Master in de Engelse Literatuur met een scriptie over de literaire en academische waarde van Bob Dylan. Tot op de dag van vandaag (met name na Dylan’s Nobelprijs voor de Literatuur in 2016) wordt hij door academici wereldwijd geraadpleegd over dit onderwerp. Ondanks zijn liefde voor de literatuur richtte Frank zich na zijn afstuderen, geheel in de stijl van Dylan, volledig op de muziek als songwriter en met zijn band AlascA. Zo speelde hij verscheidene clubtours in Nederland, tourde hij door Italië, Duitsland, Engeland en Portugal en waren singles van AlascA te horen op BBC2, BBC6 en Radio 2. Naast zijn activiteiten als songwriter is Frank actief in de studio, runt hij het onafhankelijke King Forward Records en maakt hij zich als projectleider van NH Pop hard voor de ontwikkeling van opkomend poptalent in Noord-Holland.

 
Frank, Jacob en Roy zijn de harde kern van het PX Songwriters Guild. Maandelijks organiseren zij op de laatste vrijdag van de maand een open podium en veilige haven voor songwriters uit de regio.

 

zondag 6 februari | Deur open: 15:00 uur | Aanvang: 16:00 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 15,- (excl. transactiekosten)
Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

onlinetickets

Tafelreservering mogelijk via Kantoor CBW, tel. 0299-36 33 28 en e-mail info@cbwedamvolendam.nl

facebookevenement