Club Soda met Lil Kleine

Zaterdag 13 januari is er een beperkt aantal plekken beschikbaar voor jongeren van 14 tot 18 jaar om vanuit Club Soda meekijken en meeluisteren naar het optreden van Lil Kleine.
 
De deur gaat om 20.00 open en om 0.00 uur is de avond afgelopen. Lil Kleine treed tussen 23.00 en 23.30 op. De rest van de avond zijn er DJ’s. Dit is een alcoholvrije activiteit en het is de bedoeling dan je als je eenmaal binnen bent ook binnen blijft.
 
Tickets kosten € 17,50 en zijn alleen verkrijgbaar aan het loket van PX. Er zijn een beperkt aantal tickets verkrijgbaar.
 
Voorwaarden actie:
Als jij ingeloot wordt, kun je vanaf donderdagmiddag 14.00 uur 2 kaartjes komen kopen bij het loket in PX op de 2e verdieping. De kaartjes kosten €17,50 per stuk. Let op: je kunt je kaartje tot  uiterlijk vrijdagmiddag 18.00 uur komen kopen!
 
Er gelden een paar voorwaarden;

  • Je bent tussen de 14 en 18 jaar, en kunt een legitimatie laten zien bij het kopen van de kaartjes;
  • Je hebt geen toegang tot de grote zaal. Bij toetreding van de grote zaal wordt verdere toegang geweigerd, ook voor Club Soda.
  • Op de avond zelf is Club Soda open van 20.00-24.00 uur.
  • Je dient in Club Soda te blijven, als je naar buiten gaat kun je niet meer naar binnen.
  • Wanneer je bij aankomst bij Club Soda gedronken hebt, wordt de toegang geweigerd.

 
Het klinkt allemaal streng, maar we voeren een streng alcoholbeleid. Dit betekent dat wanneer we zien dat iemand onder de 18 alcohol dringt hij/zij onmiddellijk wordt verwijderd.
 
tussenbalk630omlaag

Aanmelden voor de loting:

[contact-form-7 id=”6405″ title=”Club Soda Lil Kleine”]