Out Of Heaven

De ultieme ode aan Herman Brood by Danny Lademacher’s Wild Romance

The Wild Romance in al zijn facetten. Keiharde swingende Rock, intieme ballads, Ontroerend beeldmateriaal en realistische verhalen uit Herman Brood’s leven.

 

Wild Romance
De originele begeleidingsband van Herman Brood en Iconen van onze Nederlandse Rockmuziek aanschouwde het levenslicht in November1976 in Groningen. Wanneer Dany Lademacher in 1977 met Herman Brood & His Wild Romance gaat spelen, is dit het begin van een van de meest succesvolle bands uit de geschiedenis van de rockmuziek en veroveren zij Nederland, België en Duitsland en de USA.

 

Bezetting
Guitars & Vocals; Dany Lademacher
Lead Vocals & Guitars; Dirk Vermeij
Guitars & Vocals; David Hollestelle
Bass & Vocals; Rudy Englebert
Keyboards & Vocals; Otto Cooymans
Drums & Percussion; Jan ‘t Hoen

 

Wat te verwachten in het theater
Een gebalanceerde voorstelling tussen nostalgie en de ‘Wild Romance’ van nu. ‘Dany Lademacher’s Wild Romance spatten nog steeds vol energie op een indrukwekkend en ontroerende wijze van het podium. Zij zullen 40 jaar Rockgeschiedenis op theatrale wijze laten zien en horen, (semi) akoestisch maar ook stampend, strak en sexy! Naast de bekende en legendarische op Blues geïnspireerde Rock & Roll hits zullen persoonlijke verhalen en anekdotes verteld worden over het ontstaan en functioneren van Herman Brood & His Wild Romance. De bekende en legendarische op blues geïnspireerde Rock & Roll hits zullen in combinatie met verrassende gastoptredens garant staan voor een avond vol jeugdsentiment, muzikale dynamiek, ontroering en humor.

 

Een stukje geschiedenis
e naam ‘Herman Brood & His Wild Romance doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens. “Herman Brood & His Wild Romance” was een rockfenomeen van ongekende klasse. In dit jaar viert ‘Dany Lademacher’s Wild Romance’ zijn 40-jarig jubileum. Ook wordt er stilgestaan bij het overlijden van Herman op 11 juli 2001. Het is inmiddels 15 jaar geleden dat Herman van het Hilton Sprong. Op 5 november 2016 zou Herman 70 jaar zijn geworden.

 

Regie: Carmen Sars
Productie: Dany Lademacher’s Wild Romance in samenwerking met Carmen Sars

 

Het evenement is wegens omstandigheden verplaatst van vrijdag 9 juni naar vrijdag 3 november
vrijdag 3 november | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:30 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Theatervoorstelling met zitplaatsen
Tickets: € 25,- (excl. transactiekosten)
Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

onlinetickets
facebookevenement