Nederpop Classics

Een echte Nederpop Classic avond met niemand minder dan The Classics, Toni Wille, The Cats Aglow en DJ Griet. Een super avond voor de 50+ er.
 
The Classics
Het is dit jaar 50 jaar geleden dat in het Limburgse Stramproy de popgroep The Classics werd opgericht. De band scoorde talloze hits in binnen- én buitenland en hun typische sound kreeg het predicaat “vlaaiensound” mee. Daar waar in Volendam bands als The Cats de titel palingsound kregen toebedeeld, waren het The Classics met hun platenbaas Johnny Hoes die het vlaaiensound stempel kregen. The Classics scoorden vooral in de jaren zeventig hits. De grootste successen waren “My lady of Spain” en “Yellow sun of Ecuador”.
 
Toni Willé
Toni Willé is een van de zangeressen van de Limburgse formatie Pussycat. Vanaf de jaren tachtig maakt ze solo platen. Ondanks het ‘Pussycat’-imago dat aan de hitzangeres blijft kleven, besluit Toni toch verder te gaan met country-repertoire. Een ware flash-back naar de jaren ’70, met nummers die iedereen kent. Een 100% meezing-garantie en een groot Feest der Herkenning. De mix van het ultieme stemgeluid en volume van Toni enerzijds en het populaire Pussycat-repertoire anderzijds maken van haar show een ware happening.
 
The Cats Aglow
Deze top muzikanten zetten met hun jarenlange ervaring als eerbetoon aan de Volendamse Cats een live act neer met muziek uit een tijd die, zoals bewezen, nooit is weggeweest.
 
DJ Griet
Bekend van het duo Jan en Griet. Griet draait vanavond speciaal voor jullie de mooiste Nederpop classics en andere Classics.

zaterdag 17 november | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:30 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 25,- (excl. transactiekosten)
Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

onlinetickets

Tafelreservering mogelijk via Kantoor CBW, tel. 0299-36 33 28

facebookevenement