Lifechanger

Live CD Presentatie

De nieuwe melodieuze hardrockband Lifechanger brengt op 26 november het eerste album uit op CD, tevens genaamd “Lifechanger”.

 

Lifechanger is gevormd door twee muzikanten met een passie voor verschillende soorten rock en metal: Wouter Smit en Peter Moltmaker. Peter speelde als zanger in diverse theaterproducties, waaronder “The Theater Equation” van Ayreon, waarin hij de rol van “The Doctor” speelde, naast bekende zangers zoals James LaBrie van Dream Theater, en Anneke van Giersbergen van o.a. The Gathering. Wouter was gitarist in diverse hardrock bands, voordat hij met Peter samenwerkte om de songs te componeren voor het eerste Lifechanger album. Inmiddels is de live band verder gegroeid met de bandleden Daan van Zelm (gitaar), Miguel Serrano, (bass) en Derek Krol (drums).

 

De muziek van Lifechanger kenmerkt zich door de bijzondere zang van Peter, aangevuld met de verschillende gitaar speelstijlen van gitaristen Wouter en Daan, en de strakke ritmesectie van Miguel en Derk. Invloeden zijn divers, van Whitesnake tot Queensryche, van Europe tot Van Halen tot aan nieuwere rock-acts.

 

Om de mensen kennis te laten maken met de band en de muziek, zal de CD live op dezelfde dag om 20.00 uur ten gehore worden gebracht op het podium van Pop en -Cultuurhuis PX Volendam.
PX heeft talentontwikkeling als een van de belangrijke pijlers en ondersteund daarom ook graag bands die een CD uitbrengen. Zo ook in dit geval bij de band Lifechanger.

 

Tevens is er gelegenheid om de band te ontmoeten en de CD aan te schaffen. De entree is gratis.

 

Graag tot ziens bij ons debuutconcert!

 

www.lifechangerband.com

tussenbalk630omlaag

zondag 26 november | Deur open: 19:00 uur | Aanvang: 20:00 uur 
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Gratis entree