Eric van Sauers

“De Lief En Leed Tour”

Zoals altijd kiest Van Sauers ervoor om de allereerste stappen van zijn nieuwe voorstelling te zetten in kleine gezelschappen. Om intiem zijn gedachten te delen én uit te glijden. Om raak te schieten en hard te missen, elkaar te bewonderen en uiteraard te lachen. Meer stand-up dan cabaret.
 
Meer snel.
Meer hard.
Meer urgent.
 
Na een aantal jaren afwezigheid maakte Van Sauers een uitstekende en zeer succesvolle comeback met het fascinerende ‘Ontroert’. Met deze alom buitengewoon geprezen voorstelling bewijst van Sauers een unieke plek in te nemen in het Nederlandse cabaret. Eric van Sauers is een meester-verteller. Hij lanceerde zichzelf in 1997 rechtstreeks vanuit het stand-up comedy gezelschap ‘De Comedytrain’ het Cameretten festival in, dat hij glansrijk won. Wat volgde waren succesvolle programma’s zoals ‘Een fijn warm mens’, ‘De Ware Liefde’ en ‘Smulpapen’. In 2005 won hij De Neerlands Hoop en voor zijn voorstelling ‘Ridder’ werd hij in 2010 genomineerd voor de Poelifinario. Daarna werd het lange tijd stil, om met ‘Ontroert’ – sterk als nooit tevoren – weer ten tonele te verschijnen.
 
Regie: Koos Terpstra
  
De pers over zijn laatste voorstelling ‘Ontroert’:
Volkskrant: “Ontroert maakt vooral duidelijk wat een behendige en expressieve verteller Van Sauers is.”
Telegraaf: “Eric van Sauers is terug. Nog even grappig als altijd.”
Parool: “Van Sauers slaat met Ontroert een mooie nieuwe weg in. Zijn verongelijkte houding is nog steeds vreselijk grappig, maar hij vertelt vooral een intiem verhaal over sterfelijkheid. (…) Hij doet precies wat de titel van zijn voorstelling belooft. Hij ontroert.”
 

www.ericvansauers.nl

tussenbalk630omlaag

vrijdag 30 maart 2018 | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 20,- | Studenten en Scholieren: € 18,-
Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

onlinetickets

Theatervoorstelling met zitplaatsen

facebookevenement